illy - een koffie net zo uniek als uw restaurant

Een koffie net zo uniek als uw restaurant

illy - een koffie net zo uniek als uw restaurant

Een koffie net zo uniek als uw restaurant

De perfecte afsluiting van uw menu

De kunst van gastvrijheid is aan het veranderen. Vandaag de dag zijn uw gasten op zoek naar meer en willen ze alleen het beste in elk aspect van hun leven. Als we onze koffie selecteren, branden en verpakken, is het de glimlach van u en uw gasten waar wij aan denken.

Om te garanderen dat elk kopje in uw restaurant aan het hoge niveau van uw keuken voldoet, ondersteunen we bij elk aspect van de koffiebereiding en service. Omdat elk restaurant uniek is stemmen wij onze producten en diensten af op onze partners.

Producten en diensten

Met het oog op constante kwaliteit, maar ook maximale efficiëntie, heeft illy een breed assortiment aan producten en diensten ontwikkeld.

We hebben een breed productassortiment ter aanvulling van uw menu en om de lunch of het diner perfect af te sluiten. Dit assortiment is beschikbaar voor grote restaurants, maar ook voor kleinere restaurants.

Video: illy voor restaurants

Neem een kijkje in de wereld van illy en ontdek wat wij voor uw restaurant kunnen betekenen.

De smaak van duurzaamheid

Niet alleen goed, maar ook duurzaam. Wanneer u uw gasten producten van illy biedt, weet u dat u verantwoordelijke consumptie ondersteunt. Onze koffie is bij iedere stap economisch, ecologisch en sociaal duurzaam - van de plantage tot aan uw restaurant.

Dit is ook waarom illy in 2021, voor het negende jaar op rij, als het enige Italiaanse bedrijf tot de ‘meest ethische bedrijven ter wereld’ behoort. illycaffè is daarnaast het eerste Italiaanse koffiebedrijf dat de B Corp™-certificering heeft behaald. Deze erkenning wordt uitsluitend toegekend aan bedrijven die zich inzetten om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van sociale en milieuprestaties, transparantie en aansprakelijkheid.

Meer over duurzaamheid

Contact
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw restaurant? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand e-mailformulier. Wij denken graag met u mee!