illy - een merk dat indruk maakt

illy

Een merk dat indruk maakt


illy - een merk dat indruk maakt

illy

Een merk dat indruk maakt


Koffie met onbegrensde mogelijkheden

We hebben unieke samenwerkingen met cafés, koffiebars, patisserieën en ijssalons, waarmee wij samen aanvullende diensten en producten hebben ontwikkeld. Dankzij deze samenwerkingen bieden we u niet alleen de unieke illy koffie, met zijn onmiskenbare smaak en constante kwaliteit, maar ook een hele reeks exclusieve producten en diensten.

Met ruim 80 jaar ervaring en een team van professionals kunnen we u helpen om van uw onderneming ‘the place to be’ te maken.

Contact

Een onovertroffen match

illy koffie heeft een constante kwaliteit, daarmee is illy de ideale begeleider en het perfecte ingrediënt voor zijn soulmate: de kunst van het ijsmaken of patisserie. De beste ijsmakers en patissiers weten dat de kwaliteit van de ingrediënten bepalend is voor hun succes. Voor onze koffie selecteren we alleen de beste Arabica-koffiebonen uit de beste oogsten ter wereld. Hierdoor past de unieke illy blend en Arabica Selection perfect bij taart, gebak, ijs en alle andere lekkernijen die u in uw zaak creëert en serveert.

ONDERNEMERS OVER ILLY

IJSSALON OTELLI

Otelli is een luxe ijssalon gevestigd in Delft. Van oudsher is dit ijssalon gespecialiseerd in het vervaardigen en leveren van ambachtelijk schepijs, ijsdesserts en ijsbuffetten. Dit ijssalon kent geen wintersluiting, omdat ze gekozen hebben voor illy! Ontdek het hele verhaal en meer in de video.

ANVERS BRASSERIE & BIERCAFÉ

“Bij illy denk ik aan drie dingen: kwaliteit, uitstraling en goede koffie”

De smaak van duurzaamheid

Niet alleen goed, maar ook duurzaam. Wanneer u uw gasten producten van illy biedt, weet u dat u verantwoordelijke consumptie ondersteunt. Onze koffie is bij iedere stap economisch, ecologisch en sociaal duurzaam - van de plantage tot aan uw hotel.

Dit is ook waarom illy in 2021, voor het negende jaar op rij, als het enige Italiaanse bedrijf tot de ‘meest ethische bedrijven ter wereld’ behoort. illycaffè is daarnaast het eerste Italiaanse koffiebedrijf dat de B Corp™-certificering heeft behaald. Deze erkenning wordt uitsluitend toegekend aan bedrijven die zich inzetten om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van sociale en milieuprestaties, transparantie en aansprakelijkheid.

Meer over duurzaamheid

CONTACT
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand e-mailformulier. Wij denken graag met u mee!