Werken bij illy

Werken bij illy

Werken bij illy

Werken bij illy

Over illy

Bedrijfsprofiel

illycaffè is in 1933 opgericht door de Italiaanse familie Illy en is inmiddels aanwezig in 140 landen waar de heerlijke koffie in meer dan 100.000 locaties wordt geserveerd. Ze hebben wereldwijd ongeveer 1.100 medewerkers en in Nederland in totaal 45. illy is op vijf continenten bekend en geliefd vanwege de hoge kwaliteit en de fluweelzachte smaak van haar koffie: een perfecte melange die bestaat uit negen soorten pure Arabica koffiebonen waarvan iedere dag weer miljoenen mensen genieten. Thuis, op het werk, in hotels, restaurants en cafés. Ons bedrijf geeft ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontplooiing.

Missie en visie

Missie

Onze missie, passie en obsessie is om al diegenen te verrassen die de kwaliteit van leven koesteren, door onze zoektocht naar de hoogste kwaliteit koffie die de natuur kan bieden, versterkt door de best beschikbare technologie en door onze zoektocht naar duurzaamheid en schoonheid in alles wat we doen. Het bieden van kwaliteit heeft onze prioriteit en wij besteden daarom dagelijks veel aandacht aan alle details.

Visie

illy streeft ernaar voor haar honderdjarig bestaan op klimaat neutrale wijze de beste koffiebeleving ter wereld te kunnen bieden als bijdrage aan een gelukkig leven.

Vacatures

Er zijn momenteel geen beschikbare vacatures

Op dit moment hebben we geen vacatures binnen ons bedrijf. U kunt echter altijd een open sollicitatie sturen middels onderstaand formulier. Wij zullen uw gegevens zorgvuldig bewaren en contact met u opnemen, zodra er een vacature ontstaat die past bij uw profiel.

Contact met onze HR afdeling
Heb je vragen over een openstaande vacature óf wil je een open sollicitatie sturen?
Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 078 - 673 8888.