Klant worden

Haal de kracht van een internationaal A-merk in huis

Klant worden

Haal de kracht van een internationaal A-merk in huis

Opvallend Italiaans design, een avontuurlijk en compleet assortiment, een prachtige historie en natuurlijk dé ultieme smaaksensatie van onze koffie en thee. Het verhaal van illy, is dat van een A-merk met topkwaliteit. Dat wordt onderdeel van uw verhaal.

De ondernemerskant hebben we uitstekend op orde: persoonlijk advies, aantrekkelijke marges, training en coaching, leverbetrouwbaarheid, 24 uur bestelservice, verrassend randassortiment en beproefde promotieconcepten.

Wilt u ook een zakelijke partner, die voelt als een extra collega?

Met illy kiest u voor een ambitieuze en persoonlijke partner die u helpt van uw onderneming een succes te maken. U kiest voor een aanpak op maat door een A-merk met een zeer compleet en kwalitatief assortiment, betrouwbare logistiek en jarenlange ervaring in het creëren van klantbeleving en loyaliteit. Benieuwd naar de illy-mogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons e-mailformulier. Wij denken graag met u mee!

Contact

Wie voor illy kiest, kiest voor:

Kwaliteit

Sinds 1933 staat illy wereldwijd synoniem voor kwaliteitskoffie. Door sterke innovatie en maar liefst 300 kwaliteitscontroles verzekeren wij jou van de beste koffie die de natuur kan bieden. Want zelfs één slechte koffieboon kan het resultaat in het kopje teniet doen. illy garandeert een consistente en onmiskenbare smaak bij elke gelegenheid, om de wereld te laten genieten en zoals Ernesto Illy zei: een glimlach op de lippen van degenen die illy koffie drinken te toveren.

Duurzaamheid

Niet alleen goed, maar ook duurzaam. Wanneer u uw gasten of personeel producten van illy aanbiedt, weet u dat u verantwoordelijke consumptie ondersteunt. We respecteren het milieu. We zetten ons in om vervuiling te voorkomen, afval te vermijden en duurzame bronnen te gebruiken. illy ontving als eerste bedrijf ter wereld het prestigieuze DNV-certificaat voor duurzaamheid.

Ethiek

We werken samen met de beste telers en erkennen hun inspanningen door boven de marktprijs te betalen voor hun koffie. We dragen actief bij aan de ontwikkeling en bevordering van de koffiecultuur en door kennis van boeren te ondersteunen. Dit is ook waarom illy in 2021 erkend is door Ethisphere, voor het negende jaar op rij, tot de ‘meest ethische bedrijven ter wereld’.