Horeca 1

Koffie in de Horeca

Horeca 1

Koffie in de Horeca

Koffie met onbegrensde mogelijkheden

Elke horeca gelegenheid is uniek. Wij stemmen onze producten en diensten af op de wensen van onze partners, elke dag weer. Om te garanderen dat elk kopje in uw gelegenheid perfect is, ondersteunen we u bij elk aspect van de koffiebereiding en service. Middels een opmaat gemaakt klantprogramma werken we naar de optimale koffiebeleving voor uw gast.

Contact

Voor elk type horeca een passende oplossing

De smaak van duurzaamheid

Niet alleen goed, maar ook duurzaam. Wanneer u uw gasten producten van illy biedt, weet u dat u verantwoordelijke consumptie ondersteunt. Onze koffie is bij iedere stap economisch, ecologisch en sociaal duurzaam - van de plantage tot aan uw restaurant.

Dit is ook waarom illy in 2021, voor het negende jaar op rij, als het enige Italiaanse bedrijf tot de ‘meest ethische bedrijven ter wereld’ behoort. illycaffè is daarnaast het eerste Italiaanse koffiebedrijf dat de B Corp™-certificering heeft behaald. Deze erkenning wordt uitsluitend toegekend aan bedrijven die zich inzetten om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van sociale en milieuprestaties, transparantie en aansprakelijkheid.

Meer over duurzaamheid

Gemakkelijk en snel online bestellen

Exclusief voor bestaande professionele klanten hebben wij een bestelsite ontwikkeld. U kunt op elk moment van de dag bestellen, met een apparaat naar keuze. Het complete assortiment is altijd up-to-date en online. Daarnaast herbestelt u een eerder geplaatste order met slechts één klik!

Inloggen bestaande klanten

Meer informatie?
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw horeca gelegenheid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand e-mailformulier. Wij denken graag met u mee!