illy - een koffiemerk met internationale allure

illy

Een koffiemerk met internationale allure


illy - een koffiemerk met internationale allure

illy

Een koffiemerk met internationale allure


De beste koffie voor uw gast, op elke locatie

Sinds 1933 staat illy wereldwijd synoniem voor kwaliteitskoffie en uitstekende service. De reputatie van ons merk is in de loop der jaren versterkt door onze samenwerking met de meest toonaangevende internationale hotels. De ervaring en inzicht die wij hierin hebben opgedaan is dagelijks beschikbaar voor u.

De kunst van gastvrijheid is aan het veranderen. Vandaag de dag zijn uw gasten op zoek naar meer en willen ze alleen het beste in elk aspect van hun leven. Als we onze koffie selecteren, branden en verpakken, is het de glimlach van u en uw gasten waar wij aan denken.

Producten en diensten

Van het ontbijt tot halverwege de avond, van de vergaderzaal tot de eetzaal, bij het zwembad, aan de bar en in de hotelkamers: er zijn eindeloos veel momenten om van een kopje koffie te genieten in hotels. En elke kop moet perfect zijn. Onze producten en diensten voor hotels bieden diverse oplossingen om aan de specifieke behoeften van elke locatie te voldoen - op elk moment van de dag en voor elke gast.

Video: illy voor hotels

Neem een kijkje in de wereld van illy en ontdek wat wij voor uw hotel kunnen betekenen.

De smaak van duurzaamheid

Niet alleen goed, maar ook duurzaam. Wanneer u uw gasten producten van illy biedt, weet u dat u verantwoordelijke consumptie ondersteunt. Onze koffie is bij iedere stap economisch, ecologisch en sociaal duurzaam - van de plantage tot aan uw hotel.

Dit is ook waarom illy in 2021, voor het negende jaar op rij, als het enige Italiaanse bedrijf tot de ‘meest ethische bedrijven ter wereld’ behoort. illycaffè is daarnaast het eerste Italiaanse koffiebedrijf dat de B Corp™-certificering heeft behaald. Deze erkenning wordt uitsluitend toegekend aan bedrijven die zich inzetten om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van sociale en milieuprestaties, transparantie en aansprakelijkheid.

Meer over duurzaamheid

CONTACT
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw hotel?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand e-mailformulier. Wij denken graag met u mee!