DE BESTE KOFFIE OP KANTOOR

De beste koffie, ook op kantoor

Contact
DE BESTE KOFFIE OP KANTOOR

De beste koffie, ook op kantoor

Contact

DE ILLY BLEND, OP STEENWORP AFSTAND VAN UW BUREAU

Goede koffie is onmisbaar op het werk. Laatste jaren wordt er meer en meer waarde gehecht aan een goede kop koffie. Niet alleen door uw medewerkers, maar ook door uw leveranciers, klanten en relaties. Een goede kop koffie is letterlijk een warm welkom en zorgt voor een goede eerste indruk. Met een groot assortiment aan koffie, koffiemachines, accessoires én ook thee producten zijn wij in staat u een oplossing op maat aan te bieden.

Testimonial Nijgh Rotterdam

Nijgh reclamebureau gaat altijd op zoek naar het oergevoel, zij steken het aan of laaien het op. Het Rotterdamse reclamebureau, welke voort is gevloeid uit de boekhandel van Henricus Nijgh (1837), heeft enthousiasme als basis voor al het werk dat zij doen. Zij bouwen graag relaties op met hun klanten en willen verder kijken dan de uitdaging die er ligt. Met een goede kop koffie wordt hun creativiteit gestimuleerd en zo schenken zij graag de koffie van illy aan hun gasten. Bekijk hier een koffie oplossing voor op kantoor bij Nijgh reclamebureau.

GEMAKKELIJK BESTELLEN

U kunt gemakkelijk en snel producten bestellen op onze B2B webshop wanneer het u uitkomt. Zodra u kiest voor illy, ontvangt u uw eigen inloggegevens hiervoor en kunt u rekenen op een snelle levering.

WILT U MEER INFORMATIE VOOR UW KANTOOR?

Elke onderneming is uniek. We komen daarom graag met u in contact om samen te kijken naar de perfecte samenstelling van onze producten en diensten op basis van uw wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand e-mailformulier. Wij denken graag met u mee!