General Retail IAAS

De beste koffie in uw winkel of salon

General Retail IAAS

De beste koffie in uw winkel of salon

DE BESTE KOFFIE IN UW WINKEL OF SALON

Gastvrijheid speelt een grote rol bij de waardering van een winkel of salon. Het aanbieden van kwalitatieve koffie en thee in uw zaak draagt daar zeker aan bij. Steeds meer winkels en salons zien in dat goede koffie en thee een essentieel onderdeel is van de totaalbeleving en dat klanten hier positief op reageren. Of u nu een modezaak of boekenwinkel heeft, goede koffie bevordert het verkoopproces en maakt de beleving compleet. Hetzelfde geldt voor de salons, waar wachten er soms bij hoort. Op dat soort momenten is het genieten van een kopje illy koffie de perfecte intermezzo.

Kortom, met illy als partner weet u zich te onderscheiden en haalt u de kwaliteit en uitstraling van een A-merk in huis.

Ondernemer aan het woord

Van der Ham optometristen

Service, persoonlijke aandacht, vakmanschap en kwaliteit staan, al sinds de oprichting, hoog in het vaandel bij Van der Ham. Naast de exclusieve monturen, zorgen de optometristen van Van der Ham ook voor een optimale oogzorg, voorzien zij u van een goed advies en schenken zij illy aan hun klanten. : Klanten kunnen niet alleen in de winkel genieten van een heerlijke kop illy koffie, Van der Ham heeft tevens een op maat samengesteld assortiment van retailproducten. Op die manier kunnen klanten zo’n zelfde genietmoment creëren bij hun thuis. 

Koffiemachines

Wij plaatsen onze machines veelal in bruikleen, hierdoor kunt u uw klanten zonder grote investering al voorzien van de beste koffie. We maken gebruik van machines die eenvoudig in gebruik zijn, zodat u zich kan focussen op hetgeen wat belangrijk is in uw zaak. Ook hebben we verschillende soorten machines en designs beschikbaar, zodat wij u een machine kunnen aanbieden die past bij u en uw zaak.

GEMAKKELIJK BESTELLEN

Rekening houdend met eventuele drukte tijdens uw openingstijden kunt u gemakkelijk en snel producten bestellen op onze B2B webshop wanneer het u uitkomt. Zodra u besluit illy te schenken in uw zaak ontvangt u uw eigen inloggegevens hiervoor en kunt u rekenen op een snelle levering.

WILT U MEER INFORMATIE?

Elke onderneming is uniek. We komen daarom graag met u in contact om samen te kijken naar de perfecte samenstelling van onze producten en diensten op basis van uw wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons e-mailformulier. Wij denken graag met u mee!