Thee

Beleef thee in haar puurste vorm. Wij hebben een uitgebreid assortiment thee van hoge kwaliteit onder het merk Dammann Frères. De theevarianten van Dammann zijn door ervaren meesterblenders samengesteld. Ontdek zelf waarom de thee van Dammann door de theeconnaisseurs over de hele wereld wordt geprezen voor zijn uitstekende kwaliteit en onweerstaanbare aantrekkingskracht.

Cristal teabags
De unieke eigenschappen van de Cristal Teabag®, zoals het fijnmazige raster en het materiaal van het zakje, zorgen ervoor dat de thee met exact dezelfde kwaliteiten als losse thee tot haar recht komt. Omdat het nylon zakje niet krimpt, krijgen de theeblaadjes optimaal de ruimte op haar verfijnde smaak zonder beperking vrij te geven. De cristal teabags combineren ultieme smaak met groots gemak.

Losse thee
Damman Frères verzamelt de beste theebladeren van over de hele wereld en biedt u heerlijke losse theeën in elegante blikjes, die het aroma van de thee goed bewaren.

Losse thee groot
Wanneer u de 500 grams of kiloverpakkingen van Dammann Frères in uw assortiment heeft, kunt u deze thee op stijlvolle wijze bewaren in grote theeblikken. Daarnaast bieden wij voor retailers verpakkingen aan voor losse thee. U kunt hierdoor de gewenste thee van de klant scheppen, verpakken en verkopen aan uw klant.

Accessoires & giftboxen
De beste losse theeën voor echte kenners, geselecteerd door Dammann Frerès en verpakt in elegante doosjes.

Porselein & glaswerk
Dammann Frères theepot, filter en theekop & schotel. Speciaal voor thee ontwikkelde Dammann Frères een servieslijn van fijn porselein. Het porselein verwarmt snel een houdt de warmte goed vast.