Machines

Uw gids voor de illy koffiemachines

VOOR IPERESPRESSO CAPSULES
De Iperespresso koffiemachines zijn ontworpen om met het grootste gemak de lekkerste koffie te bereiden. Ze vergen een minimum aan onderhoud en hebben een compact, elegant en minimalistisch design. De Iperespresso capsule is een exclusiviteit van illy die ook thuis een intense, fluweelzachte, aromatische en weergaloze espresso garandeert, bekroond met een dichte, hazelnootkleurige crèmelaag die zich in en niet op de koffie vormt.

VOOR E.S.E. SERVINGS
Easy Serving Espresso (E.S.E.), een ontdekking van dr. Ernesto Illy in de jaren '70, was het eerste portiesysteem ter wereld waarmee een optimale espresso kon worden bereid: gemakkelijk, met precies de juiste hoeveelheid koffie en een optimale druk op de maling. Elke apart verpakte serving bevat een dosis illy melange die bestaat uit negen soorten pure Arabica, geperst tussen twee laagjes filterpapier. Met de X1 maakt u eenvoudig, snel en schoon een fantastische espresso, ristretto of lungo.

VOOR GEMALEN KOFFIE
Voor de ware koffiekenners! De FrancisFrancis machines voor gemalen koffie zijn een lust voor het oog. De iconische X1 koffiemachine werd in 1995 door Luca Trazzi ontworpen en bereidt de perfecte koffie. Met deze pistonmachine haal je de koffiebar naar jouw eigen keuken.
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
  1. Iperespresso Home 0
  2. Serving Machines 0
  3. Gemalen Koffie Machines 0