werken bij illy - accountmanager illy

Vacature

Accountmanager Business Development


werken bij illy - accountmanager illy

Vacature

Accountmanager Business Development


Accountmanager Business Development

Functie omschrijving
Op onze Sales afdeling is plaats voor een Accountmanager Business Development die blij wordt van het onderhouden en uitbouwen van klantrelaties. Als Accountmanager Business Development beheer je je eigen agenda, waarbij relatiebeheer en kwaliteitsborging voorop staan. Je voert contractonderhandelingen en voortgangsgesprekken, gaat in gesprek met klanten over uitbreiding assortiment, verzorgt trainingen, maar ziet er ook op toe dat de uitstraling bij de klant conform illy richtlijnen is. Kortom een veelzijdige functie. Je werkt samen met een aantal Accountmanagers New Business en Binnendienst medewerkers om te zorgen voor een “glimlach op het gezicht van onze klant”.

Functie-eisen Een afgeronde opleiding commercieel of aanverwant met 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent commercieel, hebt een passie voor koffie. Daarnaast heb je affiniteit met de horeca. Je hebt goede Nederlandse en Engelse mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Kennis van het Office pakket is vanzelfsprekend. Je bent woonachtig binnen de driehoek Utrecht – Nijmegen – Den Bosch. Je werkt in de oostelijke helft van Nederland waarbij je relaties bezoekt van Noord tot Zuid.

Bedrijfsprofiel
illycaffè is in 1933 opgericht door de Italiaanse familie Illy en is inmiddels aanwezig in 140 landen waar de heerlijke koffie in meer dan 100.000 locaties wordt geserveerd. Ze hebben wereldwijd ongeveer 1.100 medewerkers en in Nederland in totaal 45. illy is op vijf continenten bekend en geliefd vanwege de hoge kwaliteit en de fluweelzachte smaak van haar koffie: een perfecte melange die bestaat uit negen soorten pure Arabica koffiebonen waarvan iedere dag weer miljoenen mensen genieten. Thuis, op het werk, in hotels, restaurants en cafés. Ons bedrijf geeft ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontplooiing.

Aanbod
Het betreft een fulltime functie (40 uur) die zeer gevarieerd is. illy stelt daartegenover een pakket van marktconforme primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is per zo spoedig mogelijk in te vullen.

Soliciteer
Voordat je kunt soliciteren willen wij je vragen onderstaande in te vullen, aangevuld met jouw CV én Motivatie.
LET OP: Solicitaties zonder CV of Motivatie worden niet in behandeling genomen.