De perfecte espresso in de stad en op reis met iPhone

Belangstellenden en liefhebbers van illy koffie die nooit de smaak en het aroma van een espressokoffie willen missen kunnen de dichtst bijzijnde illy bar gemakkelijk opzoeken waar ter wereld zij zich ook bevinden.

In de store van iTunes (link invoeren) is inderdaad de nieuwe illy Mobile Locator voor iPhone verkrijgbaar die, via de gps van de mobiele telefoon, de positie van de gebruiker opzoekt en vervolgens in een database van duizenden illy bars over de gehele wereld de 15 dichtst bijzijnde illy gelegenheden opzoekt en weergeeft. Is het adres van de gekozen bar eenmaal geselecteerd, dan kan men ook aanwijzingen ontvangen om deze gemakkelijk te bereiken, dankzij het feit dat de locator aangevuld is met de toepassing Kaarten, die reeds in de mobiele telefoon aanwezig is. Ook kan men de signalering via mail naar een vriend sturen, compleet met de gegevens van de gelegenheid en de plattegrond om deze te bereiken.

De resultaten zijn georganiseerd op grond van het type gelegenheid:

o Traditionele illy bar
o Gelegenheid Smaakkunstenaars – de selectie van de beste illy gelegenheden waar het ruimte, aanbod en service betreft
o Gelegenheden Espressamente illy – de franchiseketen van illy koffie bestaande uit 230 bars in meer dan 30 landen ter wereld.

De toepassing is reeds beschikbaar in zeven talen: Italiaans, Engels, Frans, Duits, Spaans, Nederlands, Portugees.

Download illy Mobile Locator